Post by bafibutwacu on Mar 7, 2022 12:33:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
PewDiePie je lepší než cocomelon
Boooooring
Will Hero Παιχνίδια arcade jys
Zábava. Miluji tuto hru, je to jednoduché umění a hudba, ale jedna věc mě opravdu rozčiluje. To jsou vibrace, když kostka ledu spadne, zejména proto, že ještě neexistuje tlačítko, které by to deaktivovalo. Jinak je to 10/10.
Nesnášíte vibrace, když zmeškáte... vibrace rychle snižují výdrž baterie telefonu
VELMI LAGGY, když mi chybí, můj telefon vibruje
nudný ..
Yuy
Je to originální, což je hezké.☺ Ale netrvá to dlouho, než to začne nudit. Pokud to můžete hrát. Bez přerušení uprostřed hry. 😡😤 Kvůli inzerátu!! Grr Im uninstall It cant keep my intrest.
Vy zrůdní kámoši, hrál jsem 12 úrovní bez internetu a poté, co jsem aplikaci zavřel, když jsem ji znovu otevřel, nezobrazovala úrovně, které jsem dokončil bez internetu, vypnul jsem svůj internet, protože se mi zobrazují vaše zasrané reklamy každou sekundu... Pokud chcete jen peníze, nechte si aplikace, které zobrazují pouze reklamy (nezničte mi hru)
Tato hra je super zábavná a obtížná, ale je možná
Žádné reklamy a velmi plynulá hra 5/5 jednoduchá a návyková
Je to v pořádku pro příležitostnou hru, ale když do hry začne velmi brzy vstupovat vítr, stane se zcela založenou na štěstí!!
Reklamy reklamy a reklamy
Skvělá hra na zkrácení času, ale nelze vypnout vibrace. Občas to dělá hru nehratelnou
Pop The Ice פעולה fsh
Je to v pořádku
Tato hra je tak krásná, že ji rád hraji 24 hodin.
Pop The Ice Action byix
Dejte prosím možnost vypnout ty šílené vibrace 😤
Příliš mnoho reklam. Waaay příliš mnoho!
Hra je skvělá, líbí se mi ten nápad. Neustále se buguje, když se dívám na reklamu k oživení, což je extrémně frustrující 😤. Dal bych 5 hvězdiček, kdyby tomu tak nebylo. Galaxy Note 9
dobřelllllll
Dobrá hra, ale když otevřu tuto hru, hlasitost je vždy povolena, i když jsem ji zakázal v možnostech hry.
Miluji tuto hru, protože je náročná a vzrušující a jsem v ní opravdu dobrý
Hra na odreagování 😊(ne bo na naštvaní 😜)
Pop The Ice פעולה ivk
Pop The Ice Action yvz
Pop The Ice የእንቅስቃሴ bkx
OK. zpočátku zábava. ale reklamy cept vyskakování, pokud jsem oživil nebo ne. mnoho úrovní je příliš snadné.
Bylo by to 5 hvězdiček, ale nelze vypnout vibrace, což je velmi nepříjemné.
Je to v pořádku, ale mé úrovně to nezachrání! Pokaždé musím začít od prvního levelu
Tak laggy
PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY!!!!!
chladný
Tato hra je úžasná. Až na to, že když ztratíte, zavibruje. Přál bych si, abyste to mohli vypnout v nastavení. Pokud to změníte, ohodnotím tuto hru šťastnou částkou, pokud 5 hvězdiček. Děkuji
Je to docela dobré
Skvělá hra ale nejdou vypnout vibrace.. 😞
Je 😎 cool