Post by bafibutwacu on Mar 7, 2022 12:52:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ infinite all hack ▞▞▞
▞▞▞ Beasts \u0026 Puzzles: Awakening 2022 version ▞▞▞
Veľmi návyková hra
Prosím, pomôžte, s najnovšou aktualizáciou Androidu bola moja hra odstránená a nemôžem ju znova stiahnuť... Hlási sa, že sa nedá nainštalovať??
Postavy sú dobre vytvorené, ale hra je hlavnou brzdou!
Stále hovorí, že sieť je nestabilná a potom nepridelí miesto narodenia, takže mi to nedovolí hrať
Stále veľa meškania a stále ste vyhodení z hry po vykonaní niekoľkých rôznych úloh v hre, potom máte problémy s prihlásením na server znova a znova. Tiež, kedy si zahráme hru, ktorú ste pôvodne inzerovali?, viete, v podzemnej základni a vo svete?
Samotná hra je naozaj dobrá, ale mám problém sa pripojiť. Medzitým sa môj dom Ants pravdepodobne búra!!
1 chyba. Sila by sa nemala zobrazovať v profile, pokiaľ nie je preskúmaná, čo zbavuje záujmu a rizika. Ak už poznám tvoju silu, nie je žiadny dôvod na prieskum, okrem kontroly zdrojov.
Dokonca aj po problémoch s hrou spočiatku gm a vývojári problém vyriešili po týždni riešenia problémov. V tomto bode je to veľmi pekné, samotná hra je pomerne náročná, pretože hádanky nejdú vždy ľahko a hodenie kariet je len čisté šťastie, ale je tu veľa udalostí plus darčeky v hernej mene, kompilácie a nie je to úplne p2w, pretože je to príliš jednoduché. na lvl a postup zadarmo. Klany sú súťaživé, divoké a zábavné & world chat užitočný a plný zaujímavých ľudí
Nie je to nič ako videá, ktoré zobrazujú, aby vás prinútili hrať hru
Milujem túto hru, ale musíte opraviť sieťový server. Stále klesá. Na notebooku mám výborné signály.
Hra sa mi páčila, ale musel som upgradovať telefón. Teraz to hovorí „zlé pripojenie“ a „Nepodarilo sa priradiť bod narodenia“. Môj internet je v poriadku, keďže som hral Youtube hneď po tom, čo mi to hra povedala. Poslal som správu GM, ale zatiaľ som nič nepočul. Moja aliancia si bude myslieť, že na nich prestanem hrať bez toho, aby som čokoľvek povedal😭. Prosím pomôžte.
Celkom fajn hra. Chvíľu trvá, kým získate energiu, takže veci, ktoré potrebujete na napredovanie, trvajú dlhšie, ale zatiaľ sa mi to páči
Je to skvelá hra. Všetci to musíte vyskúšať, aby ste videli sami.
Bola to dobrá zábava
Toto ma baví viac ako impéria a hádanky
Skvelá grafika, dúfam, že prebudím moje zviera rýchlejšie!
Skvelá hra na strávenie času..
Zatiaľ je to v poriadku, VEĽA vecí, ktoré musíte urobiť, aby ste boli zaneprázdnení. Odmeny sú bohaté a najlepšia časť je Godzilla. Chvíľu trvá, kým sa dostaneme, ale stojíme mi za to. Určite odporúčam ľuďom, ktorí majú radi Godzillu.
Toto je skvelá a zábavná hra. Môžete na to vložiť peniaze alebo nie, no v každom prípade je to stále zábavné a ľahké.
Zaslúži si 5 hviezdičiek za grafiku, zápletky a zápas 3
Beasts & Puzzles: Awakening Nhập vai sux
Toto je najhoršia hra, ktorú som hral, zbytočná
Nemôžem sa nabažiť
Zábavná hra pekná zábavná hrateľnosť
Pomáha tráviť čas dobrou hrou
Zábavné a ľahké.
Dobrá grafika, stále sa snažím vyriešiť hádanky
Je to zábava
Zatiaľ najlepšia strategická hra akú som hral
Naozaj úžasná hra. Veľa, aby ste mohli ísť celé hodiny v kuse! Áno, za hranie môžete zaplatiť, ale v prípade hry naozaj nemusíte, ak sa tak nerozhodnete. Toto je jedna z mojich obľúbených.
Skvelá hra. Úžasná grafika.
Skutočne dobrá hra Godzilla je najlepšia, je to najlepšia beštia v hre zabije všetko
Veľmi príjemná hra, skvelá grafika, skvelá AI a nie príliš hladný po peniazoch a môžete hrať bez platenia, ak chcete.
Veľmi sa mi páči herná mechanika. Je to jednoduché a svetové. Gacha prvky nie sú také zlé. Jedinou kritikou je, že nastavenie hry na vyššej úrovni si vyžaduje čas. Toto je dobrá základná hra, s ktorou sa môžete zbaviť stresu. Milujem to
Veľa zábavy. A nemusíte míňať peniaze na rast
Je to lepšie ako iné podobné hry
Hra sa nepripojí k serveru. Opravte to.
Príliš veľa chýb. Zamrzol mi telefón, ikony sa nezobrazovali, nepriatelia sa nezobrazovali, zákaznícky servis neexistuje.
Jednoduché hranie
Nedá sa vôbec hrať. Sieť je nestabilná, skúste to znova a znova a znova
Zatiaľ je hra dobrá, ale dúfam, že existuje možnosť kratšieho času na rally, najmä pri niektorých podujatiach. 5 minút je trochu dlhšie.
Úžasná hra
Je to v poriadku na to, čo to je.
New York Mysteries 4 Avventura irg